Fusteria Igualada

Igualada · Anoia

Carrer d’Alemanya, nº 33, 2-B, 08700 Igualada, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 6 resenyesLa Fusteria Igualada és una empresa familiar amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria. Amb una ubicació privilegiada al Carrer d’Alemanya, nº 33, 2-B, a Igualada, aquesta fusteria ofereix els seus serveis de qualitat a tota la comarca del Anoia.

Amb una puntuació de 4,3 sobre un total de 6 ressenyes, els clients de la Fusteria Igualada destaquen la seva professionalitat i el seu compromís amb la satisfacció dels clients. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança de la seva clientela.

A través de la seva pàgina web, http://lafusteriaigualada.com/, la Fusteria Igualada ofereix informació completa sobre els seus serveis i projectes realitzats. Amb un to proper i formal, la pàgina web deixa clara la dedicació i l’expertesa dels professionals que treballen en aquesta fusteria.

Si estàs buscant un fuster de confiança a Igualada, no dubtis a contactar amb la Fusteria Igualada. La seva qualitat i professionalitat faran que els teus projectes de fusteria es converteixin en realitat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Igualada fuster a Igualada · Anoia