Fustería Germans Castells

Capellades · Anoia

Calle Joan Maragall, 0 S N, 08786 Capellades, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,8 Estrelles | Sobre 5 resenyesFustería Germans Castells és una reconeguda fusteria situada a la localitat de Capellades, a la comarca de l’Anoia, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la Calle Joan Maragall, 0 S N, aquesta empresa ofereix serveis de fusteria de qualitat a tota la comunitat.

Amb anys d’experiència en el sector, Fustería Germans Castells s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i atenció personalitzada. La seva prioritat és satisfer les necessitats dels clients i superar les seves expectatives.

Els clients que han confiat en Fustería Germans Castells han valorat la seva feina amb una nota de 2,8 sobre un total de 5 reviews. Malgrat aquesta valoració, l’equip de professionals està compromès a millorar constantment i oferir un servei de primera classe.

Des de la seva fundació, aquesta fusteria s’ha especialitzat en la creació de mobles i elements fets a mida, utilitzant materials de primera qualitat i tècniques artesanals. Els clients poden confiar en Fustería Germans Castells per aconseguir peces úniques i exclusives per a la seva llar o negoci.

La fusteria també ofereix serveis de restauració i reparació de mobles, amb l’objectiu de donar una segona vida als objectes estimats pels clients. Els professionals de Fustería Germans Castells posseeixen els coneixements i habilitats necessaris per afrontar qualsevol projecte, des de petites reparacions fins a grans projectes de disseny i fabricació.

Si busques un fuster de confiança a Capellades, Fustería Germans Castells és la millor opció. Amb la seva atenció personalitzada i qualitat en la seva feina, aquesta fusteria està compromesa a satisfer les necessitats de cada client i a convertir els seus somnis en realitat. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol projecte fuster.Enviar per WhatsApp

Fustería Germans Castells fuster a Capellades · Anoia