Fusteria Estany

Calaf · Anoia

Passeig Santa Calamanda, 16, 08280 Calaf, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Estany és una fusteria ubicada al Passeig Santa Calamanda, 16, a Calaf, Barcelona. Situada a la comarca de l’Anoia, aquesta empresa ofereix serveis de fusteria de gran qualitat i professionalitat.

Els clients de Fusteria Estany han valorat aquest establiment amb una nota de 4 sobre un total de 2 reviews. Això demostra la satisfacció i la confiança que els clients tenen en aquesta fusteria.

Amb anys d’experiència en el sector, el personal de Fusteria Estany està altament qualificat per realitzar tot tipus de treballs de fusta. Sigui quin sigui el teu projecte, des de mobles a mides fins a portes i finestres, aquesta fusteria posseeix els coneixements i les habilitats necessàries per portar-lo a terme amb èxit.

La fusteria treballa amb materials de primera qualitat, assegurant la durabilitat i la resistència dels seus productes. A més, ofereixen un servei personalitzat, adaptant-se a les necessitats i els gustos de cada client. Tanmateix, l’atenció al detall és una de les característiques principals de Fusteria Estany. Cada peça és tractada amb cura i precisió per garantir un resultat impecable.

Si busques un fuster a Calaf, no dubtis en visitar Fusteria Estany. Amb la seva experiència, professionalitat i compromís amb la satisfacció del client, aquesta fusteria és la millor opció per a tots els teus projectes de fusta. Contacta’ls avui mateix per obtenir més informació i sol·licitar un pressupost sense compromís.Enviar per WhatsApp

Fusteria Estany fuster a Calaf · Anoia