Equip-2

Vilafranca del Penedès · L’Alt Penedès

Carrer Merlot, 40, 08734 Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesEquip-2 és una fusteria situada al Carrer Merlot, 40, a Vilafranca del Penedès, a la comarca de L’Alt Penedès, a la província de Barcelona. Amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, els clients han valorat aquest establiment per la seva excel·lent qualitat i servei.

Equip-2 és reconeguda a la localitat de Vilafranca del Penedès pel seu excel·lent treball en el món de la fusteria. Amb anys d’experiència en el sector, s’han guanyat la confiança i la satisfacció dels seus clients. Aquesta fusteria ofereix un servei professional i de qualitat, adaptant-se sempre a les necessitats i desitjos dels clients.

El personal d’Equip-2 és altament qualificat i dedicat, oferint un tracte proper i amable a tots els clients. Amb un ampli coneixement en el món de la fusteria, els professionals d’Equip-2 són capaços de crear peces úniques i personalitzades per a cada client.

El local d’Equip-2 és modern i ben equipat, permetent als professionals treballar amb precisió i eficàcia. Les instal·lacions estan dissenyades per proporcionar un ambient de treball òptim, així com per garantir la seguretat i la qualitat dels productes finals.

A més, Equip-2 ofereix un servei d’assessorament personalitzat, proporcionant consells i recomanacions als clients sobre les millors opcions per als seus projectes. Aquesta atenció individualitzada és valorada pels clients, que se senten acompanyats i ben assessorats en tot moment.

En resum, Equip-2 és una fusteria de confiança situada a Vilafranca del Penedès, que destaca per la seva professionalitat, qualitat i servei excel·lents. Amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, aquest establiment és la millor opció per a tots els treballs de fusteria a la zona.Enviar per WhatsApp

Equip-2 fuster a Vilafranca del Penedès · L