Batlle Piñol J

Vilafranca del Penedès · L’Alt Penedès

Carrer de Mas i Jornet, 9, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesBatlle Piñol J és una fusteria situada al Carrer de Mas i Jornet, 9, a Vilafranca del Penedès, Barcelona. És un establiment amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria, que ofereix els seus serveis a la localitat de Vilafranca del Penedès i a altres poblacions del voltant.

Els clients de Batlle Piñol J han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,5 sobre un total de 2 comentaris. Això demostra la satisfacció i confiança que els clients tenen en el treball realitzat per aquesta empresa familiar.

La fusteria Batlle Piñol J destaca per la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs. Els fusters d’aquest establiment posseeixen una àmplia experiència en el sector i utilitzen les millors eines i materials per aconseguir uns resultats impecables.

En aquesta fusteria, el client és la prioritat. L’equip de professionals de Batlle Piñol J es preocupa per escoltar les necessitats de cada client i oferir-los un assessorament personalitzat. Aquesta atenció individualitzada permet assegurar que cada projecte sigui únic i adaptat a les preferències i gustos de cada client.

A més, Batlle Piñol J compta amb un ampli catàleg de serveis que abasta des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues. La seva àmplia gamma de serveis fa que sigui possible satisfer totes les necessitats dels clients, independentment de les seves demandes.

Si busques un fuster a Vilafranca del Penedès, Batlle Piñol J és la millor opció. Amb anys d’experiència i un compromís amb la qualitat i la satisfacció del client, aquesta fusteria es converteix en el soci ideal per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Batlle Piñol J fuster a Vilafranca del Penedès · L