Fusteria Jordi Martí

Sant Sadurní d’Anoia · Alt Penedès

Carrer del Mestre Antoni Torelló, 51, 08770 Sant Sadurníd’Anoia, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 4 resenyesFusteria Jordi Martí és una fusteria situada al Carrer del Mestre Antoni Torelló, 51, a Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona. Es troba en una localitat tranquil·la a la comarca del Alt Penedès, coneguda per la seva tradició vinícola.

Amb anys d’experiència en el sector, Jordi Martí és un fuster reconegut i de confiança a la zona. Els seus clients el valoren amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 4 reviews, la qual cosa reflecteix la seva professionalitat i dedicació.

Fusteria Jordi Martí és especialitzada en tot tipus de treballs fusters, des de mobles a mida fins a portes i finestres. Utilitza materials de primera qualitat i tècniques avançades per garantir resultats duradors i satisfacció del client.

Amb un tracte proper i amable, Jordi Martí treballa de la mà dels seus clients per comprendre les seves necessitats i proporcionar-los solucions fusters adaptades. La seva professionalitat i atenció als detalls són els seus punts forts, i el seu objectiu és superar les expectatives de cada client.

Si busca un fuster de confiança a Sant Sadurní d’Anoia, no dubti en posar-se en contacte amb Fusteria Jordi Martí. Ell estarà encantat de poder ajudar-lo a fer realitat els seus projectes fusters i convertir-los en realitat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Jordi Martí fuster a Sant Sadurní d