Jaime Ros S.A.

Sant Quintí de Mediona · Alt Penedès

Avinguda de Montserrat, 2, 08777 Sant Quintí de Mediona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesJaime Ros S.A. és una fusteria amb una gran reputació a Sant Quintí de Mediona. Situada a l’Avinguda de Montserrat, 2, aquesta empresa familiar ha estat oferint serveis de fusteria durant més de 20 anys.

La localitat de Sant Quintí de Mediona, situada a la comarca del Alt Penedès a la provincia de Barcelona, és el lloc perfecte per a una fusteria com Jaime Ros S.A.. Els veïns d’aquesta localitat confien en la qualitat del treball i el servei personalitzat que ofereix aquesta empresa familiar.

Amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, els clients de Jaime Ros S.A. estan més que satisfets amb els seus serveis. Aquesta puntuació excel·lent demostra la dedicació i el compromís de l’equip de professionals de la fusteria.

Ja sigui que necessitis mobles a mida, portes de fusta o altres treballs de fusteria, Jaime Ros S.A. és el lloc adequat per a tu. Aquesta fusteria destaca per la seva atenció al detall i l’ús de materials de primera qualitat.

Amb una ubicació cèntrica i accessible a l’Avinguda de Montserrat, 2, no hauràs de buscar més enllà de Sant Quintí de Mediona per trobar un fuster excel·lent. Jaime Ros S.A. està a prop de tu, a punt per satisfer totes les teves necessitats de fusteria.

Si busques un servei professional i de confiança, no dubtis a contactar amb Jaime Ros S.A. Aquesta fusteria et proporcionarà els mobles i les solucions de fusteria que necessites, amb un servei amable i atent.

Confia en Jaime Ros S.A. per a tots els teus projectes de fusteria. Els seus anys d’experiència i la seva excel·lent reputació parlen per si mateixos. No et decebràs!Enviar per WhatsApp

Jaime Ros S.A. fuster a Sant Quintí de Mediona · Alt Penedès