Fusteria Fusdecor S L

Sant Llorenç d’Hortons · Alt Penedès

Carrer Garbí, 19, 08791 Sant Llorençd’Hortons, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,7 Estrelles | Sobre 12 resenyesLa Fusteria Fusdecor S L és una empresa dedicada a l’art de la fusta, situada al Carrer Garbí, 19, a Sant Llorenç d’Hortons, Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies al seu treball meticulós i de qualitat.

Els seus clients valoren positivament el servei que ofereixen, i això es reflecteix en la nota de 4,7 sobre un total de 12 reviews. A la Fusteria Fusdecor S L, entenen les necessitats i desitjos dels seus clients, i treballen de manera personalitzada per satisfer-les.

La seva web, www.fusdecor.com, és una plataforma on els clients poden conèixer més sobre els seus projectes i treballs realitzats. Allà trobaran informació sobre els serveis ofereixen i podran contactar amb l’equip per obtenir un pressupost personalitzat.

La Fusteria Fusdecor S L és un referent a Sant Llorenç d’Hortons i a la comarca de l’Anoia. Amb pas a pas i amb una atenció propera i amable, aquesta fusteria s’ha guanyat un lloc en el cor dels seus clients, que confien en la seva professionalitat i dedicació.Enviar per WhatsApp

Fusteria Fusdecor S L fuster a Sant Llorenç d