Fusteria Jordi Piñol

Sant Cugat Sesgarrigues · Alt Penedès

Carrer Puigsigró, 15, 08798 Sant Cugat Sesgarrigues, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 4 resenyesFusteria Jordi Piñol és una empresa especialitzada en treballs de fusteria que es troba a Sant Cugat Sesgarrigues, una localitat encantadora de la comarca del L’Alt Penedès, a Barcelona.

Amb més de vint anys d’experiència en el sector, Jordi Piñol i el seu equip són experts en la realització de tot tipus de mobles i treballs de fusta a mida. La seva habilitat i dedicació els ha permès guanyar una reputació excel·lent entre els seus clients.

Ubicada al Carrer Puigsigró, número 15, la Fusteria Jordi Piñol compta amb un taller completament equipat amb les últimes tecnologies i eines de fusteria. Això permet al seu equip professional realitzar treballs amb precisió i eficàcia, garantint resultats de qualitat.

Els clients de la Fusteria Jordi Piñol destaquen la seva atenció personalitzada i amable, així com la seva eficiència en el compliment dels terminis acordats. A més, la seva relació qualitat-preu és altament competitiva, la qual cosa fa que sigui una opció molt atractiva per a aquells que busquen serveis de fusteria a Sant Cugat Sesgarrigues.

Amb un total de quatre ressenyes, aquesta fusteria ha obtingut una valoració mitjana de 4,8 sobre 5. Això demostra la satisfacció dels clients amb els serveis prestats per la Fusteria Jordi Piñol.

Si estàs buscant un fuster professional a Sant Cugat Sesgarrigues, no dubtis en contactar amb la Fusteria Jordi Piñol. El seu equip estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te a materialitzar els teus projectes amb fusta amb els millors resultats possibles.Enviar per WhatsApp

Fusteria Jordi Piñol fuster a Sant Cugat Sesgarrigues · Alt Penedès