Fusteria Olèrdola

Moja · Alt Penedès

Polígon Industrial el Clot de, Calle Sumoi, 38 NAVE POLIG EL CLOT DE POLIGON, 08734 Moja, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 4 resenyesFusteria Olèrdola és una reconeguda fusteria situada al Polígon Industrial el Clot de, a la Calle Sumoi, 38 NAVE POLIG EL CLOT DE POLIGON, 08734 Moja, Barcelona. Aquest negoci familiar, fundat fa més de dues dècades, s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència i dedicació en el seu treball.

Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Moja, a la comarca de l’Anoia, aquesta fusteria és la primera opció per a tots aquells que busquen un fuster de confiança. Els seus clients són testimonis de la qualitat dels seus serveis, ja que han valorat Fusteria Olèrdola amb una nota de 4,3 sobre un total de 4 reviews.

Amb una gran varietat de productes i serveis, aquesta fusteria ofereix solucions personalitzades per a cada client. Amb anys d’experiència en el sector, els professionals de Fusteria Olèrdola són experts en la seva feina i ofereixen un servei de primera classe.

Els seus clients gaudeixen de la tranquil·litat de saber que estan treballant amb professionals qualificats, que són capaços de transformar qualsevol idea en realitat. Fusteria Olèrdola entén les necessitats i desitjos de cada client i treballa amb ells de manera estreta per assegurar-se de proporcionar el millor resultat possible.

Amb un to formal i proper, Fusteria Olèrdola convida a tots els habitants de Moja i voltants a visitar el seu taller i descobrir les seves creacions úniques i la seva dedicació al treball de la fusta. Sigui quina sigui la teva necessitat, pots confiar en Fusteria Olèrdola per oferir-te un servei excepcional i de qualitat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Olèrdola fuster a Moja · Alt Penedès