FUSTERIA PALOMO – Gelida

Gelida · Alt Penedès

Ctra. Sant Llorençd’Hortons, 08790 Gelida, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa FUSTERIA PALOMO és una empresa situada a Gelida, una localitat encantadora de la comarca del Alt Penedès, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la Ctra. Sant Llorenç d’Hortons, aquesta fusteria destaca per la seva excel·lència i professionalitat.

Els clients que han tingut l’oportunitat de treballar amb la FUSTERIA PALOMO només tenen paraules positives per descriure els seus serveis. Amb una valoració perfecte de 5 estrelles, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients gràcies al seu treball meticulós i de qualitat.

A Gelida, hi ha una gran demanda de fusteria i és per això que FUSTERIA PALOMO destaca com una opció segura i fiable per a tots aquells que necessitin els serveis d’un fuster experimentat.

El seu equip de professionals està totalment compromès amb cada projecte, oferint un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client. Amb anys d’experiència en el sector, la FUSTERIA PALOMO és capaç de realitzar tot tipus de treballs, des de petits mobles fins a grans reformes.

Si busqueu un fuster a Gelida, no dubteu en posar-vos en contacte amb la FUSTERIA PALOMO. La seva reputació i excel·lència en el treball parlen per si mateixos.Enviar per WhatsApp

FUSTERIA PALOMO - Gelida fuster a Gelida · Alt Penedès